Simhall

Info till dem som kommer till simhallen 

  • Coronaviruset (COVID-19) har inte försvunnit, så iaktta hand- och hosthygienen och håll säkerhetsavstånd i mån av möjlighet.
  • Vänligen kom till simhallen bara om du är frisk. Även om du har lindriga symtom bör du avstå från simhallsbesöket.   Vuxna har ansvaret att se till att också barnen följer anvisningarna.
  • Det är bra att alltid använda munskydd i situationer där det är svårt att undvika närkontakter.
  • Man ska noggrant följa simhallens normala tvättanvisningar, och framför allt i wc-utrymmen och innan man går i bassängen ska man iaktta god handhygien. Det finns handdesinfektionsmedel i våra olika utrymmen.
  • Finlands Simundervisnings- och Livräddningsförbund rf publicerar guiden Kom till simhallen! på olika språk. Du hittar guiden här. Guiden finns också på ukrainska (pdf).

För att ordna simhallstjänster följer ungdoms- och idrottstjänsterna Institutet för hälsa och välfärds (THL), undervisnings- och kulturministeriets (UKM), regionförvaltningsverkens, Arbetshälsoinstitutets, Finlands Simundervisnings- och Livräddningsförbunds, Finlands Röda Kors och kommunens föreskrifter gällande coronaviruset. Vi följer också de bestämmelser som gäller konsumentsäkerhet och övervakning av vattenkvaliteten som normalt.

 

Öppettider

MÅ 7 - 21

TI 6 - 21

ON 10 - 21

TO 6 - 21

FR 7 - 21

LÖ 10 - 18

SÖ 10 - 18

Avvikande öppettider

Kassan stängs en timme före simhallen.

Kontaktuppgifter

Gesterbyvägen 41, 02400 Kyrkslätt
Kassan tfn. 040-126 9412

Simövervakning

tfn 040-126 9415
e-post: uimahalli@kirkkonummi.fi

Följ med i some

Facebook
Kyrkslätts kommun, ungdoms- och idrottstjänsterna

Instagram
@kirkkonumminuorisojaliikunta

TikTok
@KirkkonummiLiikunta