Kyrkslätts Rekryfestival

Kyrkslätts digiRekryfestival ordnas online 7.4.2021 kl. 10-13

Kyrkslätts kommuns kommunutvecklingsenhet, Sysselsättningstjänsterna Toimari, Navigatorn och Katalysatorn ordnar i samarbete med Nylands TE-byrå samt Luckan Integration och Life in Kirkkonummi Kyrkslätts digiRekryfestival onsdag 7.4.2021 kl. 10 - 13.

Vår arbetssökningsfestival samlar arbetssökande, arbetsgivare, läroanstalter och sysselsättningsfrämjande tjänster från området. Evenemanget är avgiftsfritt.

Evenemanget ordnas på en elektronisk plattform för nätverksbildande. 

Kom och bekanta dig med arbetsgivare och tjänster som främjar sysselsättning!

Kyrkslätts digiRekryfestival ger arbetsgivarna och arbetstagarna en möjlighet att träffas, presentera sig och bekanta sig med varandra, denna gång digitalt.

Arbetstagare - är du intresserad av arbets- eller studieplatser? Registrera dig och skapa en användarprofil på adressen:  https://app.tavata.events/signup.
Bifoga din profil till evenemanget med koden RE5PRH.
I fortsättningen kan du logga in på evenemanget på adressen: https://app.tavata.events/login.

Arbetsgivare - vill du delta i evenemanget och presentera ditt företag och berätta om lediga arbetsplatser? Ta kontakt: tyollisyys@kirkkonummi.fi

I evenemanget deltar:

Allmänt om Rekryfestivalen

Till Rekryfestivalen samlar vi årligen arbetsgivare som har behov av att anställa nya arbetstagare, arbetssökande samt serviceproducenter som arbetar inom sysselsättningstjänster. De närvarande läroanstalterna presenterar utbildningsmöjligheter som främjar de arbetslösas färdigheter att söka jobb eller gör det möjligt att till och med byta bransch. På Rekryfestivalen berättar vi också för intresserade om möjligheten till att bli företagare.

Kyrkslätts Rekryfestival ordnades första gången år 2019.
Meddelande 22.10.2019: Kyrkslätts första Rekryfestival var en succé

Ytterligare information

Registreringsanvisning för arbetssökande (pdf)

Kyrkslätts kommunutveckling
tyollisyys@kirkkonummi.fi