Verkstadsevenemang 2: Låt oss utveckla Kyrkslätt yhdessä - tillsammans!

27.03.2018 17:30 -
Kunnantalo, Kirkkonummi-sali

Kategori: SeminariumInvånaretillfälle

Kommuninvånarna inbjuds i mars att delta i utvecklingen av kommunen - låt oss skapa framtidens Kyrkslätt yhdessä, tillsammans!

Kyrkslätts kommunutvecklingssektion ordnar i mars två verkstäder i kommunhuset där man tillsammans diskuterar och kommer med idéer om kommunens framtid och utveckling. 

Vid verkstäderna träffas invånare, kommunens personal, organisationsaktörer och förtroendevalda för att fundera över kommunens framtida möjligheter och utmaningar. 

Korta föreläsningar av sakkunniga om aktuella frågor leder oss in på teman gällande utvecklingen av kommunen. Temat för de inledande anförandena är tisdag 20.3 framtidsforskningens och markanvändningens synvinklar beträffande utvecklingen av kommunerna, och 27.3 delaktighet och interaktion samt kultur som resurs vid utvecklingen av kommunerna. 

Efter de korta föreläsningarna fortsätter behandlingen av aktuella teman i ledda verkstäder. I verkstäderna är ordet fritt: frågor och förslag, ros och ris om kommunens utveckling är välkomna, och responsen utnyttjas vid den fortsatta planeringen av styrningen av områdets näringsliv. 

Nu har du möjlighet att påverka din hemkommuns framtid, så passa på!

Fritt inträde och kaffeservering.

Hjärtligt välkommen!

Ytterligare information: utvecklingsdirektör Risto Nikunlaakso, tfn 040 742 7944

Verkstadsevenemang 1 20.3.2018