Sommarlovet närmar sig, anmäl ditt barn till frisbeegolflägret

23.04.2019 08:30

Kategori: Ungdoms- och idrottstjänster

Kom med och lär dig alla hemligheter bakom populära frisbeegolf i trevligt och avslappnat gäng. Samtidigt får du njuta av frisk luft.

Lägret riktar sig till 7–13-åringar, både nybörjare och sådana som redan har spelat en del.

Grundprincipen i frisbeegolf är densamma som i golf och målet är att kasta frisbeen så att den landar i en metallkorg.

Under lägerveckan bekantar vi oss med de redskap som används i frisbeegolf och lär oss rätt kastteknik. Dessutom bekantar vi oss med olika spel som spelas med frisbee och bygger banor.

Lägret ordnas under midsommarveckan mån. 17– tors. 20.6. kl. 10-17 i Masaby. Handledningsspråket är finska.

Pris 100 €, inkluderar lunch, undervisning, lån av redskap och försäkring. Lägret ordnas i samarbete med Kirkkonummen Disc Golf Clubin och Westside Discs.

Kolla samtidigt också sommarens övriga klubb- och lägerutbud https://www.kyrkslatt.fi/vill-ditt-barn-ha-rolig-sysselsattning-pa-sommarlovet

Anmälan

www.kuntapalvelut.fi/kirkkonummi eller per telefon 040 126 9404

Handledningen är på finska.

Avbokningsvillkor

Platserna fylls i anmälningsordning med beaktande av åldersgränserna. Man kan avboka lägerplatsen senast 15.5 före kl. 15.30 genom att ringa till vårt kansli, tfn 040 126 9404. Efter det kan platsen på lägret avbokas endast med läkarintyg, annars uppbär vi hela deltagaravgiften. Alla som anmält sig får ett lägerbrev per e-post i vilket lägerplatsen bekräftas eller det informeras om reservplats.