Sommarens coolaste läger, graffitilägret

20.03.2019 13:00

Kategori: Ungdoms- och idrottstjänster

Anmäl ditt barn till sommarens coolaste graffitiläger som ordnas 10-14.6.2019 i ungdomsgården i Gesterby. Lägret kostar 100 €. Priset inkluderar mat, undervisning, materialkostnader och försäkring.

Lägret är ett dagsläger och lämpar sig för både för nybörjare och för mer erfarna målare. Under veckan ingår graffitimålning, målningssätt och tekniker, tillverkning av schabloner samt en möjlighet att bekanta sig med olika former av gatukonst i programmet. Under veckan besöker vi graffitiväggen i Kyrkslätt och i mån av möjlighet också någon annan graffitivägg. Handledningsspråket är finska.

Anmälan

Anmälan till sommaraktiviteter för barn och unga har börjat i det elektroniska anmälningssystemet på adressen www.kuntapalvelut.fi/kirkkonummi eller genom att ringa ungdoms- och idrottstjänsternas kansli, tfn 040 126 9404.

Avbokningsvillkor

Platserna fylls i anmälningsordning med beaktande av åldersgränserna. Man kan avboka lägerplatsen senast 15.5 före kl. 15.30 genom att ringa till vårt kansli, tfn 040 126 9404. Efter det kan platsen på lägret avbokas endast med läkarintyg, annars uppbär vi hela deltagaravgiften. Alla som anmält sig får ett lägerbrev per e-post i vilket lägerplatsen bekräftas eller det informeras om reservplats.

Graffiti