Sagotimme och musiklek i bibliotekets Mesta

12.02.2018 14:36

Kategori: Bibliotek

Den traditionella sagotimmen för 3-6 åringar, där vi berättar eller läser sagor och historier fortsätter igen fr.o.m. 2.3 kl. 9.30 i Kyrkslätts biblioteks Mesta.

Att sjunga, rimma och ramsa tillsammans med sitt lilla barn är roligt, men ibland kan det kännas motigt att göra det ensam hemma. Du kan nu komma till biblioteket på fredagar så gör vi det tillsammans. Fr.o.m.. fredag 2.3, kl. 10.30, blir det musiklek för 1-3 åringar i bibliotekets Mesta. Vi sjunger och rör på oss, ramsar och tramsar, lyssnar och lär oss både nytt och gammalt. Efter musikstunden är det fritt fram att plocka fram sin egen medhavda mat och stanna kvar för en pratstund med både nya och gamla bekantskaper.

Ni är hjärtligt välkomna till sagotimmar och musiklek varje fredag tillsamman med Helena Antfolk i Kyrkslätts biblioteks Mesta (Kyrkstallsvägen 2). Sagotimmarna och musikleken ordnas i utrymmen som ligger på andra våningen utan hiss, så det är tyvärr inte möjligt att ta upp barnvagnar.

I bibliotekets Mesta ordnas också finskspråkiga sagotimmar varje tisdag kl. 10 och babypoesi kl. 11 tillsammans med Sirkka Suni. I Närbiblioteken i Masaby och Veikkola ordnas finskspråkiga sagotimmar varje fredag kl. 10 och i Masaby bibliotek ryskspråkiga sagotimmar varje tisdag kl. 18.

Helena Antfolk