Planeringen av Kyrkslättsdagarna 2020 börjar i mars, öppna planeringsmöten för Kyrkslättsdagarna ordnas inte

10.02.2020 09:43

Kategori: Kyrkslättsdagarna Kultur

Kyrkslättsdagarna ordnas även i år det sista veckoslutet i augusti 28-30.8 på olika håll i kommunen. Temat är ”Vi gör det själva”.

Alla organisationer, sammanslutningar och kommuninvånare är välkomna att planera evenemanget vid fem gemensamma möten som ordnas i Kyrkslättssalen i kommunhuset.

Kommunens kulturtjänster koordinerar den gemensamma planeringen och informationen och alla arrangörer fullföljer sina egna planer självständigt. Vid planeringsmötena kommer vi överens om gemensamma verksamhetsprinciper och olika arrangörer kan hitta någon att samarbeta med.

Öppna planeringsmöten för Kyrkslättsdagarna ordnas inte under vårperioden 2020.

Vi informerar om hur planeringen framskrider på Kyrkslättsdagarnas webbplats kyrkslatt.fi/kyrkslattsdagarna och på Facebook facebook.com/kirkkonummipaivat.

Det populära föreningstorget kommer igen att vara en del av programmet på lördagen den 29.8.2020. Combo ry tar hand om arrangemangen. Ytterligare information finns på adressen www.toritapahtumat.fi.

Alla kyrkslättsbor, föreningar, företag, andra sammanslutningar och nya aktörer, välkomna: Vi gör det själva och tar också kompisarna med oss!

Partiolaiset paistavat lettuja