På SommarAction bestämmer barn och unga själva vad de vill syssla med

24.05.2019 13:00

Kategori: Ungdoms- och idrottstjänster

I juni ordnas igen gratis hobbyaktiviteter, SommarAction, för barn och unga i åldern 7–17 år i Veikkola, Masaby, centrum och på glesbygdsområdena.  På SommarAction bestämmer barn och unga själva vad de vill syssla med.

Ta alltså en kompis med dig och kom för att spela t.ex. softgolf, norsupallo, frisbeegolf, kinball, fotboll, tennis, gatubasket, beach volley, bandy, footbag, mölkky och olika traditionella lekar.  Ungdoms- och idrottstjänsternas instruktörer tar med sig olika redskap och sätter igång spelen. SommarAction ordnas bl.a. på badstränder, näridrottsplatser, i lekparker och på skolgårdar. Om det regnar är vi inomhus i mån av möjlighet.

Verksamheten är gratis och du behöver inte anmäla dig i förväg. Du kan delta i en SommarAction-träff enligt din egen tidtabell och komma med bara för en stund eller vara med från början till slut .

Se exakta platser och tider för SommarAction på adressen www.kyrkslatt.fi/sommaraction. Den mest aktuella informationen finns på Facebook Kirkkonummennuorisojaliikunta och på Instagram Kirkkonumminuorisojaliikunta.

SommarAction ordnas av ungdoms- och idrottstjänsterna. Vi förbehåller oss rätten till ändringar.

""

kesäaction