Navigatorn öppnas i Kyrkslätt

14.03.2019 15:49

Kategori: Navigatorn Sysselsättning Info, kundtjänst, beslutsfattande och förvaltning Service Unga

Nu är det dags! Kyrkslätt får en egen Navigator

Från och med måndagen 25.3 finns vi till hands på adressen Kyrkstallsvägen 1. Rådgivningspunkten är öppen från tisdag till fredag kl. 12-16, då man kan komma in utan tidsbokning. Övriga tider med tidsbokning. På Navigatorn möts du av våra anställda Marko, Aino, Petra och Pekka samt navigatornätverkets övriga anställda. Du får aktuell information genom att följa oss på Instagram, Facebook och våra nätsidor.  

Vad är Navigatorn?

Navigatorn är plats som är avsedd för alla som är under 30 år där man får gratis hjälp och stöd för många slags ärenden från studier och sysselsättning till boende och allt däremellan.

Till Navigatorn är du välkommen som du är, oavsett din situation!

Vad handlar det egentligen om?

Är du utan bostad, studieplats, jobb, kompisar eller hobbyer? Känner du ångest för någonting, undrar du över någonting eller skulle du helt enkelt vilja prata med en pålitlig vuxen? Oavsett din situation lönar det sig alltid att besöka Navigatorn!

Navigatorerna ligger i olika delar av Finland, och där får alla under 30-åringar gratis hjälp och stöd för många slags ärenden, t.ex. för att söka studieplats eller jobb. Du är välkommen till Navigatorn oavsett om du kommer ensam, tillsammans med dina föräldrar eller din kompis, med eller utan tidsbokning.

När du kommer till Navigatorn behöver du inte veta vilken som är den rätta instansen som sköter dina ärenden eller av hurdan yrkesperson du får hjälp för dina problem. Det räcker med att du hittar den närmaste Navigatorn och stiger in. De yrkeskunniga på Navigatorn kan säkert hjälpa dig framåt.

 

Våra kontaktuppgifter:

Adress: Kyrkstallsvägen 1 (gatuplan)
Tfn/WhatsApp:

040 675 1707 / servicehandledare Marko Härkin

040 675 9739 / servicehandledare Aino Tuovila

040 126 9885 / projektchef Pekka M. Sinisalo

040 126 9840 / projektkoordinator Petra Korkiakoski 

e-post: ohjaamo@kirkkonummi.fi

 

Följ oss:

   

ohjaamo