Möjlighet till en härlig sommarvecka vid sjöstranden på barnens teaterläger!

23.04.2018 09:45

Kategori: Ungdoms- och idrottstjänster

Lägret för barn ordnas i Sjökulla skola som ligger i en vacker plats vid stranden av sjön Tampaja. Utöver teaterverksamhet kan man simma (under uppsikt) till och med varje dag, om man så vill. Terrängen och gårdsmiljön ger också goda möjligheter till roliga utomhusspel och motion. Dessutom har skolan en fin gymnastiksal där man kan till exempel spela basketboll eller testa kin-ball. Det finns många aktiviteter, men man får förstås också ha egen tid under lägret. Då kan man till exempel läsa en bok eller bara ta det lugnt. Ensam måste man dock aldrig vara. På lägret finns många nya kompisar, och också flera yrkespersoner inom ungdomsarbete tar hand om barnen.

Barnet behöver inte kunna något i förväg, för under lägret bekantar vi oss med att spela teater tillsammans genom lek och roliga övningar. Teaterlärarna är experter på sitt område och har lång erfarenhet av teater.

Lägrets höjdpunkt är en uppvisning inför publik. Uppvisningen bereds under veckan och hela familjen och vänner är välkomna att se den.

Inkvartering sker i nya och trivsamma klassrum dit arrangörerna skaffar ordentliga madrasser.

Lägret är avsett för barn i åldern 9–12 år.

Avgiften för lägret är 170 € och den innebär mat, undervisning, materialkostnader, inkvartering, försäkring och transport till lägerplatsen (Centrum-Masaby-Veikkola-Sjökulla). Gemensam återfärd ordnas inte, men man hjälper med att ordna återresor vid behov.

Det finns ännu lediga platser också på ungdomarnas teaterläger (över 13-åringar) som ordnas 11–15.6.2018 i Nedergårds sommarkoloni.

Anmälan https://www.kuntapalvelut.fi/kirkkonummi/index.php?l=sv eller tfn 040 126 9404

Ytterligare information: Hannele Tuominen 040 126 9838.

käsillä seisonta järvessä