Många slags aktiviteter för barn och unga på sportlovet

12.02.2019 15:25

Kategori: Ungdoms- och idrottstjänster

Kyrkslätts kommuns ungdoms- och idrottstjänster ordnar många slags hurtiga aktiviteter under sportlovsveckan.

Vattendisco

Torsdag 21.2 kl. 18-20.30 ordnas vattendisco för 10-15-åringar i Kyrkslätts simhall. Kom och njut av att hoppa på trampolin, svinga i rep och lyssna på musik i stämningsfull belysning. Dessutom står olika simredskap och leksaker till förfogande. Terapibassängen används som normalt av simhallens kunder. Simtid 1,5 h. Ungdomsledarna ordnar dessutom program i entréhallen. Beakta att man bör kunna simma 25 meter för att delta i verksamheten i den stora bassängen. Ingen förhandsanmälan behövs! Du kan delta genom att betala bara simhallens inträdesavgift.

Vinteraktiviteter på Hjortlandet

I slalombackarna på Hjortlandet ordnar vi mångsidiga vinteraktiviteter tisdag 19.2 kl. 14-17. Vi utlovar lekfulla tävlingar där du mellan varven får träffa kommunens ungdomsledare och ungdomsfullmäktigeledamöter. Hjortlandets pulkabacke kan användas gratis av alla. Ingen förhandsanmälan behövs!

Öppen verksamhet i ungdomslokalerna

Också kommunens ungdomslokaler i Veikkola, Masaby och Mesta i centrum är öppna för juniorklubbar och ungdomskvällar under sportlovsveckan.

Exaktare öppettider för ungdomslokalerna och uppgifter om de olika aktiviteterna hittar du i ungdoms- och idrottstjänsternas elektroniska sportlovsbroschyr: Broschyr om sportlovsaktiviteter för barn och unga 2019 (pdf)

Bandläger Vol. 2

Under Bandlägret Vol. 2, tisdag 19 - torsdag 21.2.2019, koncentrerar vi oss på arbete i inspelningsstudion. På lägret, som ordnas i form av dagsläger i ungdomslokalen i Kantvik, lär vi oss både att uppträda och spela in musik. Bandläger Vol. 2 riktar sig till alla unga som är intresserade av att spela musik, sjunga, rappa, göra låtar och versioner och spela in musik. Under lägret producerar vi tillsammans en studioinspelning av lägrets alla band- och musikprojekt.

Lägeravgiften är 100 €. I priset ingår undervisning, måltider och försäkring.

På pysseldagarna i Veikkola

På pysseldagarna i Veikkola kan du göra många olika sorters pyssel- och handarbeten under ledning av kunniga instruktörer. Du kan välja längden på deltagandet enligt behov, mellan en och tre dagar.

Prisen är 1 dag 20 € / 2 dagar 40 € / 3 dagar 60 €. I priset ingår utöver den ledda verksamheten också lunch, material och försäkring.

Sportlovsklubben HIKE

Både sportlovsklubben HIKE och pysseldagarna i Veikkola ungdomslokal är verksamma under dagtid 19–21.2.2019. HIKE är ett dagläger som riktar sig till barn i de lägre årskurserna och ordnas i Masaby allaktivitetshus (Sundsbergsvägen 1). På HIKE får du glatt och hurtigt humör när du sysslar med roliga motionsaktiviteter som är lämpliga just för dig.

Prisen är 1 dag 20 € / 2 dagar 40 € / 3 dagar 60 €. I priset ingår utöver den ledda verksamheten också lunch, material och försäkring.

Anmälning

Anmälning via den elektroniska anmälningstjänsten https://www.kuntapalvelut.fi/kirkkonummi/ eller per telefon 040 126 9404. Anmälningstiden börjar tisdag 15.1.2019 kl. 9.00. Antalet deltagare är begränsat. Anmäl dig alltså snabbt så att du får plats på vårt fina läger!

Annulleringsvillkor

Man kan avboka lägerplatsen senast 7.2.2019 före kl. 14.00 genom att ringa till vårt kansli, tfn 040 126 940

Askartelu