Kyrkslätts digiRekryfestival ordnas online i morgon 25.11.2021 kl. 10–15

24.11.2021 16:13

Kategori: Navigatorn Sysselsättning Katalysatorn Info, kundtjänst, beslutsfattande och förvaltning Företagande

Kyrkslätts kommuns kommunutvecklingsenhet, Sysselsättningstjänsterna Toimari, Navigatorn och Katalysatorn ordnar i samarbete med Nylands TE-byrå och Life in Kirkkonummi Kyrkslätts digiRekryfestival torsdag 25.11.2021 kl. 10–15.

Kyrkslätts digiRekryfestival samlar igen arbetssökande, arbetsgivare, läroanstalter och sysselsättningstjänster till ett webbevenemang. Tillställningen är avgiftsfri och öppen för alla arbetssökande.

Man kan komma till huvudscenen på evenemanget för att lyssna på intressanta anföranden om arbetssökning, studier och företagsamhet. Också i onlineavdelningarna (i videorummen) finns det presentationer. På evenemanget kan man vid olika avdelningar på egen hand bekanta sig med bl.a. rekryterande arbetsgivare, utbildningsutbud, möjligheterna till lättföretagande och sysselsättningsfrämjande tjänster. Vid en del av avdelningarna kan man diskutera till exempel med arbetsgivare. På evenemanget kan man också komma överens om enskilda videosamtal. Avdelningarna är öppna under hela evenemanget.

Kom med på festivalen!


Du kan registrera dig och skapa en användarprofil på adressen:

https://app.tavata.events/signup   

Bifoga din profil till evenemanget med koden REH9MJ

Mer information om evenemanget: www.kyrkslatt.fi/kyrkslatts-rekryfestival

Kyrkslätts digiRekryfestival