Kyrkslätts digiRekryfestival ordnas igen – anteckna redan nu torsdagen 25.11.2021 i din kalender!

14.10.2021 15:35

Kategori: Navigatorn Sysselsättning Katalysatorn Info, kundtjänst, beslutsfattande och förvaltning Företagande

Kyrkslätts digiRekryfestival ordnas torsdag 25.11.2021 kl. 10–15, och planeringen av evenemanget pågår med full fart. Evenemanget ordnas av Kyrkslätts kommuns kommunutvecklingsenhet, Sysselsättningstjänsterna Toimari, Navigatorn och Katalysatorn i samarbete med Nylands TE-byrå och Life in Kirkkonummi.

Till evenemanget bjuds in arbetsgivare, arbetssökande och aktörer som erbjuder sysselsättningstjänster. Evenemanget är avgiftsfritt. Evenemanget ordnas på den digitala nätverksbildningsplattformen Tavata.

På evenemanget finns bland annat diskar och informationsinslag om arbetssökning, studier, företagsamhet, tjänsten Navigatorn som är riktad till de unga, tjänsterna inom projektet Katalysatorn för 30 år fyllda arbetssökande i Kyrkslätt samt om Sysselsättningstjänsterna Toimari. Vid diskarna har arbetssökandena och arbetsgivarna möjlighet att träffas och diskutera sysselsättningsmöjligheter. På plattformen finns även en möjlighet att komma överens om enskilda samtal. Plattformen kommer redan före evenemangsdagen att öppnas för registrering – följ nyheterna.

Välkommen att bekanta dig med arbetsgivare och tjänster som främjar sysselsättning!

Ytterligare information om evenemanget:

www.kyrkslatt.fi/kyrkslatts-rekryfestival

tyollisyys@kirkkonummi.fi

Kyrkslätts digiRekryfestival