Rättat meddelande: Kommunhusets dörrar är stängda för kunder t.o.m. 2.8 på grund av coronasituationen - kundbesök enligt överenskommelse på förhand

17.05.2020 12:00

Kategori: Info, kundtjänst, beslutsfattande och förvaltning Coronasituationen Service

Till skillnad från vad vi felaktigt meddelade är kassatjänsterna i kommunhuset (HRT-resekort, polletter till bommen i Linlo, betalning av fakturor) tillgängliga under sommaren utom de två mittersta veckorna (vecka 29 och 30), då kommunhuset är helt stängt.

Anvisningar för att uträtta ärenden:

  • Alla kundbesök ska avtalas om på förhand och kunder mötas vid sidodörrarna.

  • Kassatjänster är inte tillgängliga (HRT-resekort, polletter till bommen i Linlo, betalning av fakturor) under veckorna 29 och 30 i juli.

  • Byggnadstillsynens beslut sänds för påseende på basis av begäran.

  • Miljövårdsenhetens kungörelsehandlingar finns till påseende på kommunens webbplats.

  • Handlingar som är framlagda i servicekontoret fås till påseende genom tidsreservering. Begäran om tidsreservering sänds per e-post till adressen vahtimestari.kunnantalo@kirkkonummi.fi

  • Hushållsvattenprov levereras direkt till laboratoriet.

  • Ansökningstiden för bidrag för enskilda vägar fortsätter t.o.m. 14.8. Du kan lämna bilagor och väglagens fakturor i kommunens postlåda.

All inkommande post till kommunen kan lämnas i kommunens postlåda som finns på vänstra sidan av huvuddörren. Kommunens registratur betjänar per telefon  040 836 7769 och e-post kirjaamo@kirkkonummi.fi. Kommunens telefonväxel 09 29671 betjänar normalt vardagar 8.30–15.30. Vaktmästaren nås per telefon på numret 040 126 9605.

Stängningen av kommunhuset tryggar arbetsförmågan hos den personal som arbetar i kommunhuset. En del av personalen har övergått till distansarbete, och de nås normalt per telefon och e-post.

Asiakaspalvelu