Huvudbiblioteket, Mesta och bokbussen stängda från och med 3.8.2020

16.07.2020 11:23

Kategori: Bibliotek Fyyri Info, kundtjänst, beslutsfattande och förvaltning

Kyrkslätts nya bibliotekshus Fyyri öppnar hösten 2020. Huvudbiblioteket, Mesta och bokbussen Ella flyttar till det nya bibliotekshuset, och är därför stängda från och med 3 augusti. Fyyri öppnar när alla aktörer har flyttat in i huset och inredningen är klar. Vi informerar närmare om öppningstidpunkten i ett senare skede. 

Under stängningen är det inte möjligt att låna eller återlämna biblioteksmaterial. Böcker kan inte heller reserveras eftersom huvudbibliotekets material finns till förfogande först när Fyyri öppnar. Närbiblioteken betjänar med fjärrlån. Du behöver inte bekymra dig för förfallodagar eller förseningsavgifter eftersom material som lånas under sommaren förfaller först i oktober. 

Kom gärna och låna läsning för sommaren och hösten innan vi flyttar. Den långa lånetiden berör också annat material än böcker, så som filmer, tidskrifter och cd-skivor. 

Närbiblioteken i Veikkola och Masaby betjänar normalt. Kontaktuppgifter och öppettider hittar du på bibliotekets webbplats kirkkonummi.verkkokirjasto.fi/sv. 

Vi ses i höst i vårt nya bibliotekshus Fyyri! 

Bibliotekets flyttlådor