Höstforum för kulturen kommer till kommunhuset 21.11

07.11.2019 12:19

Kategori: Kultur

Beredningen av Kyrkslätts kulturstrategi framskrider med full fart. På höstforumet får alla som är intresserade höra resultaten av kulturstrategienkäten samt planerna i slutrakan av strategiarbetet.

Torsdag 21.11 kl. 17 i kommunhuset bjuder vi på kaffe och sedan en liten teateröverraskning: Gänget från Masalan nuorisoteatteri är tillbaka. Denna gång bjuder de på en teatersmakbit som heter ”Vapaavalintainen tulevaisuus”.

I strategiarbetet i Kyrkslätt deltar konsultbyrån Pink Eminence som utomstående sakkunnig. Outi Raatikainen, som ansvarar för analysarbetet där, presenterar resultaten av kulturenkäten. Invånarenkäten om kulturstrategin var den första av sitt slag i Kyrkslätt. På kaffepausen är duoversionen av jazzbandet Greyhound musikgäster.

Efter pausen är det dags för en överblick över slutrakan: Outi Raatikainen redogör för hur strategiarbetet hädanefter fortsätter. Vi önskar synpunkter från publiken om vad som ska beaktas i strategiarbetet och vad som är viktigt i det. Kom alltså med och påverka framtiden för Kyrkslätts kultur!

Mer information om kulturstrategiarbetet på www.kyrkslatt.fi/vi-utvecklar-kulturtjansterna.

BILD Graffitin, som konstnär Nina Kuukari målade invid Kyrkslätts torg Finland 100-jubileumsåret till ära, har använts som underlag till illustrationen för engagemangsarbetet för kommunens kulturstrategi.

Höstforum