HobbyHjältarna träffade eleverna i årskurserna 3-6 i Nissnikun koulu

04.10.2019 12:21

Kategori: Fritid Ungdoms- och idrottstjänster

Torsdag 3.10 fick eleverna i årskurserna 3-6 i Nissnikun koulu bekanta sig med olika hobbyer under HobbyHjältarna-evenemanget. Vid musikkontrollen fick barnen släppa loss genom att trumma på hinkar, vid ungdomslokalsverksamhetens kontroll fick barnen gnugga geniknölarna i en knepig repuppgift och vid Kirkkonummi Rangers ry:s kontroll fick eleverna pröva på att hantera en innebandyklubba och lagspel. Barnen fick information om bl.a. höstlovsverksamheten och avgiftsfria MyHobby- och TALENT-grupper att med sig hem som ryggsäckspost.

Kirkkonummi Rangers ry. deltar i HobbyHjältarna

Kirkkonummi Rangers ry deltog för första gången i HobbyHjältarna-evenemanget, där föreningen presenterade innebandyverksamhet för eleverna. Sebastian Fager-Pintilä och Maiju Behm, som deltog i programmet, fick en mycket positiv bild av evenemanget.
- HobbyHjältarna var väl förberett och organiserat och konceptet var lyckat på alla sätt. 10 minuter per kontroll per klass var lämpligt. Barnen orkade koncentrera sig även om grenen inte nödvändigtvis intresserade. Vi deltar säkert i fortsättningen också!

Avgiftsfria MyHobby-innebandygrupper i Masaby

Kirkkonummi Rangers ry ordnar tillsammans med fritidstjänsterna avgiftsfria MyHobby-hobbygrupper. I LähiTapiola Centers lokaler i Masaby erbjuds gratis innebandygrupper. I MyHobby-grupperna behöver man inte ha tidigare erfarenhet av grenen för att delta, utan det viktigaste i dessa grupper är att ha roligt och få känslan av att lyckas. Ytterligare information och anmälningsuppgifter på Kirkkonummi Rangers webbplats på adressen www.kirkkonummirangers.fi/kerhot-ja-tapahtumat.

Ytterligare information om HobbyHjältarna och avgiftsfri hobbyverksamhet

hobbykoordinator Sanna Korkelainen

harrastustoiminta@kirkkonummi.fi eller tfn 0400 752 294

iloiset ohjaajat