Företag deltar i klimatarbetet

För att uppnå de ambitiösa målen att minska utsläppen uppmuntrar kommunen också invånarna och företagen på området att delta i klimatarbetet.

Klimatwebinar för företag

Kyrkslätts kommun ordnar tillsammans med Vichtis kommun en serie med webbinarier för företag om klimatarbetets möjligheter. Följande webbinarium ordnas 2.12.2021 kl. 8.30–10.00. Då sätter man god praxis inom företagens klimatarbete i omlopp och hör exempel på företags klimatkloka gärningar. Vid Webbinariet prisbelönas den första vinnaren av tävlingen Klimatjakten. Programmet preciseras i Kyrklätts evenemagskalender. Deltagande förutsätter anmälan på förhand.

Tidigare klimatwebbinarier 

28.10.2021 Sätt fart på företagsverksamheten genom klimatåtgärder 

Materialet från tidigare webbinarier kan begäras av vera.jarvenreuna@kirkkonummi.fi 

Klimatjakt

Kyrkslätts och Vichtis kommuner utmanar de lokala företagen till tävlingen Klimatjakten, där företagen tävlar med klimatsmarta gärningar. Anta utmaningen och uppge ditt företags klimatgärning!

Klimatjakten är en tävling som är riktad till företag som är verksamma i Kyrkslätt och Vichtis. Alla företag oavsett bransch eller storleksklass kan delta i Klimatjakten – även små klimatgärningar har betydelse! De företag som gjort de klimatsmartaste gärningarna får synlighet i kommunens kommunikationskanaler.

Läs mer om Klimatjakten här

Anmäl ditt företags klimatgärning till Klimatjakten här