Det sista öppna planeringsmötet för Kyrkslättsdagarna

06.06.2019 16:23

Kategori: Kyrkslättsdagarna Kultur

Kyrkslättsdagarna firas sista veckoslutet i augusti 23–25.8.2019 med temat ”Katso Kirkkonummea - Titta på Kyrkslätt”. Kyrkslätts centrum fylls då med liv, och det ordnas många slags aktiviteter i olika delar av kommunen.

Det sista öppna planeringsmötet för Kyrkslättsdagarna hålls i Kyrkslätts kommunhus torsdag 13.6 kl. 17.30. På mötet behandlas finslipningen av programmen före semesterperioden.

Kulturväsendet sammanställer programuppgifterna om veckoslutets alla evenemang. De publiceras i Kirkkonummen Sanomat och på kommunens webbplats en vecka före Kyrkslättsdagarna. Information om egna program ska skickas senast 15.6.2019 via länken på Kyrkslättsdagarnas webbsida eller via denna blankett.

Om planeringen av programmet inte är färdig kan man via blanketten skicka preliminära uppgifter. De slutgiltiga fastställda uppgifterna behövs senast 1.8 via samma blankett. I början av augusti hålls ännu ett möte för finslipning av informationsgivningen i kommunhuset 8.8 kl. 17.30. Då görs de sista ändringarna och kompletteringarna före översättningen av och layoutarbetet med den gemensamma annonsen.

Ytterligare information: Kyrkslätts kommun, kulturtjänsterna, kulttuuri(at)kirkkonummi.fi

https://www.kirkkonummi.fi/kirkkonummi-paivat ; https://www.kyrkslatt.fi/kyrkslattsdagarna-2 ; https://www.facebook.com/kirkkonummipaivat

Kirkkonummi-päivät