Business Forum Kyrkslätt fyllde fullmäktigesalen

01.11.2019 15:06

Kategori: Företagande Info, kundtjänst, beslutsfattande och förvaltning

Till Business Forum Kyrkslätt 30.10., som redan blivit en tradition, samlades företagare på området under samma tak i kommunhuset för att öka sitt kunnande och bilda nätverk. Evenemanget ordnades som vanligt i samarbete mellan Kyrkslätts kommuns kommunutvecklingsenhet och Kyrkslätts företagare rf. I år var temat att skapa ett personligt varumärke och att använda sociala medier. - Varumärkesarbetet utvecklar livskraften – inte bara ur kommunens utan också ur företagarens verksamhets perspektiv. Allting börjar med en bra marknadsföringsplan, tänkte Kyrkslätts kommuns förvaltningsdirektör Anu Rautiainen, som talade om det pågående arbetet med kommunens varumärke.

""  ""

Evenemanget har klart blivit etablerat i företagarnas årskalendrar, för i år var det fler deltagare än någonsin tidigare på Business Forum – ca 90 företagare eller personer som var intresserade av företagsamhet var närvarande. Kvällen gick livligt, och publiken deltog aktivt och med intresse i utbildningsdelen. 

""  ""

Också sakkunniga i företagsverksamhet och utveckling av den, t.ex. FöretagsEsbo, Nylands arbets- och näringsbyrå (TE-byrå), Handelskammaren och Omnia, var naturligtvis kallade. Också Navigatorn Kyrkslätt och Työmajakka ry var på plats och berättade om sysselsättning och olika möjligheter att stöda sysselsättning.

""  ""

Kvällen avslutades med nätverksbildning och salta och söta delikatesser. Man säger att företagare är ivriga pratare – det märkte man faktiskt när restaurang Ervasti fylldes av glatt sorl av prat.

Planeringen av nästa års evenemang har redan börjat, och allt börjar med val av tema – vi önskar att temat är aktuellt och intresserar företagare, och nu kan även du själv skicka ditt eget förslag till adressen yritykset@kirkkonummi.fi.