Barnens och ungdomarnas höstlov i Kyrkslätt 2021

24.09.2021 09:53

Kategori: Bibliotek Museum Fyyri Idrott och friluftsliv Kultur Ungdoms- och idrottstjänster Barn Fritid Unga Barnvänlig kommun

På barnens och ungdomarnas höstlov erbjuder vi olika slags verkstäder, klubbar, ett övernattsläger och nattevenemang för unga. På höstlovet finns det också mycket du kan göra på egen hand, så som verksamhet i ungdomslokalerna och Hobbybilen.

Vi ordnar verksamhet i centrum, Masaby och Veikkola. Höstlovsverksamheten i Kyrkslätt ordnas av föreningar och organisationer och Kyrkslätts kommuns fritidstjänster.

Kolla utbudet i broschyren om höstlovsaktiviteter för barn och unga i Kyrkslätt år 2021 (pdf)

 

Hobbybilen kör igen omkring i kommunen

På höstlovet erbjuder vi också avgiftsfri Hobbybilsverksamhet för barn och unga. Kommunens unika och innovativa Hobbybilsverksamhet tar med sig redskapen och motionsmöjligheterna nära barnen och de unga. Hållplatser är t.ex. skolornas gårdsområden, invånarparker, idrottsplatser och torgområden där det finns plats att spela och leka tillsammans. Verksamhet erbjuds i centrum, Veikkola, Masaby och på glesbygdsområdena. Hobbybilens närmare tidtabell hittar du på adressen www.kyrkslatt.fi/hobbybilen

Fritidstjänsterna iakttar i sin verksamhet Institutet för hälsa och välfärds (THL), undervisnings- och kulturministeriets (UKM), regionförvaltningsverkens, Arbetshälsoinstitutets och kommunens föreskrifter gällande coronaviruset.

 

Ytterligare information i broschyren

Hobbykoordinatorn harrastustoiminta@kirkkonummi.fi

 broschyren om höstlovsaktiviteter för barn och unga