Anmälan till sportlovverksamhet för barn och unga har börjat

15.01.2020 08:17

Kategori: Fritid Ungdoms- och idrottstjänster

Sportlovsvecka 8 närmar sig med fart! För barn och unga erbjuds häftig verksamhet av många slag. På kommande är bl.a. gratis hobbybilsverksamhet, öppna kvällar i ungdomslokalerna och vattendisco i simhallen samt läger och klubbar.

På musik- och studiolägret ti 18.2. - to 20.2. är vår fokus på att producera musik i en ljudstudio. På det tre dagar långa daglägret som ordnas i ungdomslokalen i Kantvik (Toppstigen 2) sätter vi oss in i att framföra och spela in musik och göra en inspelning. Musik- och studiolägret riktar sig till alla unga från årskurs 5 till 17 år som är intresserade av att spela, sjunga, rappa och skapa musik. Under lägret producerar vi tillsammans i studion en egen inspelning för varje artist-, band- och musikprojekt på lägret. Handledningen på Musik- och studiolägret sker på finska.

Också sportlovsklubben HIKE ordnas dagtid må 17.2 - fr 21.2. HIKE erbjuder kortvarig verksamhet som riktar sig till 7–11-åringar på Masaby allaktivitetshus (Sundsbergsvägen 1). Du kan anmäla dig till HIKE för 1–5 dagar. I HIKE får du ett glatt och hurtigt humör när du sysslar med superroliga aktiviteter som passar just dig. Under handledning av kunniga handledare kan du också skapa handdockor, baka bullar, hoppa på en stor trampolin, spela och leka. Handledning både på finska och på svenska.

I Veikkola ungdomslokal (Koskisvägen 3) ordnas Aktivitetsdagarna ti 18.2–to 20.2.2020. På Aktivitetsdagarna, som är riktade till 7–11-åringar, får du spela, leka och pyssla tillsammans med nya vänner. Du kan anmäla dig till Aktivitetsdagarna för 1–3 dagar. Handledningen på Aktivitetsdagarna sker på finska.

Anmälningen

Anmälan till klubbarna och lägren börjar 7.1. kl. 9.00 på adressen www.kuntapalvelut.fi/kirkkonummi eller genom att ringa ungdoms- och idrottstjänsternas kansli tfn 040 126 9404.

Avbokningsvillkor

Platserna fylls i den ordning anmälningarna kommer in, med beaktande av åldersgränserna. Man kan avboka lägerplatsen senast 7.2. före kl. 12.00 genom att ringa till vårt kansli, tfn 040-126 9404. Efter det kan platsen på lägret avbokas endast med läkarintyg, annars uppbär vi hela deltagaravgiften. Alla som anmält sig får ett lägerbrev per e-post i vilket lägerplatsen bekräftas eller det informeras om reservplats.

 

Masalan nuorisaotilalla voi jopa skeitata